Huuskes

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE/BEDRIJFSFILM  ENSCHEDE

Huuskes is een snel groeiende totaalleverancier van versproducten en een onderneming die altijd in beweging is. De bedrijfsfilm is daarom ook een dynamische film geworden, waarbij de kernwaarden van het bedrijf een centrale rol vervullen.

De bedrijfsfilm is een productie met vele dynamische dolly shots (shots met een beweging van links naar rechts en omgekeerd), jib shots (camera arm voor op en neer gaande en bewegingen en omgekeerd) en timelapses (waarbij een lang opgenomen shot, daarna versneld wordt afgespeeld).

Ook zijn er helicoptershots gebruikt in de productie, waardoor er shots van grote hoogte gemaakt zijn. Er zijn helicoptershots gemaakt van het hoofdkantoor en van rijdende vrachtwagens van Huuskes op weg naar de klant.

Een ander belangrijk onderdeel van de film zijn slow motion shots, waardoor de sfeerbeelden in de film extra kracht krijgen.

Henk Huuskes senior richtte in 1956 het bedrijf op en ging van start met de levering van vleeswaren aan winkels in Enschede en omstreken. Gaandeweg ontwikkelde het bedrijf meer tot een volwaardige leverancier, met de nadruk op vers. Om snel de gehele Nederlandse markt te kunnen bedienen, werden de afgelopen jaren een aantal vestigingen in Nederland geopend, te weten in Nijkerk (voorheen Hoevelaken), Beuningen (voorheen Nijmegen), Winschoten en Apeldoorn.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Huuskes BV. (www.huuskes.nl)

 

Datum: 2012/ 2013 Client: Huuskes Skills: Film + Animatie Website: www.huuskes.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open