Huuskes

ETEN & ZO ANIMATIE

Huuskes is een snel groeiende totaalleverancier van versproducten en een onderneming die altijd in beweging is. In maart 2015 introduceerde ze de app Eten & Zo Thuis. Een digitale maaltijdbestel-applicatie en boodschappenservice bedoeld om de zorgbranche faciliteren. Instellingen of particulieren kunnen via deze app maaltijden bestellen, die vervolgens worden thuisbezorgd.
De bestelapplicatie is toegankelijk op zowel mobiele apparaten als de PC. Huuskes presenteert het Eten & Zo concept tijdens Zorg Totaalbeurs 2015, dan zal ook de animatie die wij voor Huuskes maakten te zien zijn.

In deze 3D animatie presenteren we de Eten&Zo – dienst en laten we de mogelijkheden ervan zien. Voor ons is het de eerst 3D karakteranimatie die we maken, nadat we eerder al wel meerdere 2D karakteranimaties hebben geproduceerd. Een leuke nieuwe stap dus! Te meer, omdat animatie steeds belangrijker wordt bij onder andere de uitleg van nieuwe producten en diensten.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Huuskes.

Huuskes eten&zo 3d

Datum: 2015 Client: Huuskes Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open