Huuskes – Lente film

Huuskes is een totaalleverancier van versproducten en een onderneming die altijd in beweging is. De missie van Huuskes is: ‘Met gemak smakelijk eten’. Ze bieden hun relaties een totaalpakket aan kwaliteitsproducten en diensten. Huuskes wil een werkgever zijn van een gezonde onderneming die zichzelf blijft ontwikkelen op innovatie en kwaliteit en die aansluit bij wat de klant wil. Maatwerk tot in detail.

Het voorjaar is het seizoen van frisse en lichte smaken, kleurrijke gerechten maar ook met veel feestdagen. Speciaal hiervoor hebben wij de soepen, salades en heerlijke menu’s uit onze Voorjaarsspecial sfeervol in beeld gebracht. Bij Huuskes bestelt u uw complete paasdiner.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Huuskes.

Datum: 2017 Client: Huuskes Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open