Huuskes Eten&Zo

VIDEOPRODUCTIE/ ANIMATIE ENSCHEDE

Huuskes is een snel groeiende totaalleverancier van versproducten en een onderneming die altijd in beweging is. Begin 2014 introduceerde ze de app Eten&Zo voor kleinschalige zorg. Een unieke digitale kookassistent die medewerkers en bewoners volledig zal ondersteunen en faciliteren bij de dagelijkse organisatie van lekker en verantwoord eten en drinken.

Deze promofilm is bedoeld als introductie van de nieuwe app Eten&Zo. In film, animatie en muziek speelt de promofilm in op de behoefte om binnen de doelgroepen kleinschalige wonen, ziekenhuizen en ouderenzorg eten via de iPad en Androidtablet te kunnen bestellen. Daarnaast worden de mogelijkheden van deze applicatie in beeld gebracht.

Naast de promofilm van de app Eten&Zo verzorgden we alle films van de applicatie zelf. Deze films vormen een bewegend receptenboek, zodat precies te zien is hoe een bepaald recept gemaakt wordt.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Huuskes.

Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open