iCOLOGiQ

VIDEOPRODCUTIE iCOLOGiQ

iCOLOGiQ voorheen bekend onder de naam Quality Online, is een snelgroeiende speler op het gebied van Business Information Management. Zij helpen organisaties bij de implementatie van uniforme processen en werkwijzen in de gehele organisatie. Als alle vestigingen, business units of afdelingen op dezelfde manier werken, kunnen organisaties hun voorspelbaarheid en daarmee kwaliteit vergroten. Daardoor vergroten ze hun flexibiliteit en wendbaarheid. Door processen niet tot in detail vast te leggen, geeft u medewerkers bovendien hun autonomie terug. Zij kunnen binnen een generieke standaard zelf een professionele oplossing bedenken voor een specifiek probleem.

De filmproductie is een combinatie geworden van film en animatie, met daarbij muziek en een voice over. Het laat zien op welke onderscheidende manier iCOLOGiQ te werk gaat en welke diensten het levert.

De promofilm is in het Nederlands, Frans en Engels opgeleverd.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van iCOLOGiQ

iCOLOGiQ (FR)

iCOLOGiQ (GB)

Datum: 2014 Client: iCOLOGiQ Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open