IndeWal Automotive Group

INDEWAL AUTOMOTIVE GROUP – CORPORATE FILM

Ruim 50 jaar geleden begon de familie In de Wal als groothandel van gebruikte auto’s en motoren in Lemelerveld. Zij bleken zo succesvol dat het bedrijf inmiddels is uitgegroeid tot de In de Wal Automotive Group. Momenteel is IndeWal® in Nederland één van de meest toonaangevende en innovatieve bedrijven op het gebied van het beheren, verkopen en leveren, ofwel de remarketing van gebruikte auto’s. Ook op internationaal niveau wordt IndeWal een steeds sterkere partij.

De In de Wal Automotive Group bestaat uit verschillende bedrijfsunits, waaronder IDW Auto’s, IDW Bedrijfsauto’s, TaxatieCenter, IDW Finance. Binnen deze bedrijfsunits wordt gebruik gemaakt van ‘State of the Art’ systemen en de alom aanwezige marktkennis en deskundigheid op het gebied van remarketing en auto’s.

In deze corporate film wordt het bedrijf gepresenteerd en worden alle sterke punten door middel van geanimeerde usp’s (met motion tracking) in beeld gebracht.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van IndeWal Automotive Group.

Datum: 2015 Client: IndeWal Automotive Group Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open