• KLM Cabinefonds
  • KLM Cabinefonds

KLM Cabinefonds

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE / INTERACTIEVE FILM AMSTERDAM

Interactieve video KLM Cabinefonds. KLM Cabinefonds is het pensioenfonds van KLM van de Blue Sky Group. Deze interactieve video is door het invullen van je eigen gegevens gepersonaliseerd, waardoor binnen de video je eigen gegevens te zien zijn.

KLM Cabinefonds is het pensioenfonds van KLM van de Blue Sky Group. KLM Royal Dutch Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Thuishaven is de luchthaven Schipholbij Amsterdam. KLM is een wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij en vormt de kern van de KLM Groep, waarvan ook KLM cityhopper, Martinair en transavia.com deel uitmaken. KLM is in 2004 gefuseerd met Air France tot de holding Air France-KLM. Onder de holding zijn KLM en Air France beide actief als netwerkmaatschappij. KLM behaalt zijn omzet uit 3 kernactiviteiten, te weten vervoer van passagiers, vrachtvervoer en vliegtuigonderhoud.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Beeldlab voor KLM Cabinefonds.

Bekijk hier de interactieve video.

Datum: 2012 Client: KLM Skills: Animatie, Interactieve Film

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open