KTR Benelux

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE  HENGELO

De videoproductie/ animatie voor KTR Benelux is een combinatie van 2D geanimeerde foto’s en videobeelden waarin een kijkje achter de schermen gegeven wordt.

KTR Benelux B.V. is een volle dochter van KTR Kupplungstechnik GmbH. Al meer dan 50 jaar ontwikkeld en fabriceert KTR  koppelingen voor een breed scala aan toepassingen. Ook voor hydraulische powerunits hebben ze vele delen beschikbaar.

KTR is dan ook marktleider in hun branche. Iedere dag draaien vele door KTR ontwikkelde specials in vele applicaties zoals transportbanden, montage lijnen, mobiele hydrauliek, bewerkingsmachines, scheepsapplicaties, pompen, windmolens en veel meer. In hun moderne ontwikkel en test afdeling wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe oplossingen in de aandrijftechniek voor toekomstige toepassingen.

KTR Benelux B.V. is de verkooporganisatie voor de Benelux en staat garant voor vakkundige technische ondersteuning voor haar klanten. Onderdelen worden rechtstreeks verstuurd vanuit de centrale magazijn in Rheine naar klanten in de Benelux.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van TerZake (www.ktr.com)

Datum: 2013 Client: KTR Benelux Skills: Film + Animatie Website: www.ktr.com

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open