KTR Rheine

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE RHEINE- DUITSLAND

KTR ontwerpt en fabriceert koppelingen voor bijna elke applicatie in de industrie. Met 20 vestigingen wereldwijd en meer dan 90 verkooppunten is het een internationale organisatie. Het bedrijf heeft 850 werknemers wereldwijd ,met op het hoofdkantoor in Rheine 350 werknemers. Het motto van KTR is ‘Made for Motion’.

KTR Rheine bestaat sinds 1959 en is bekend geworden met de merknamen ’’ROTEX®’’ en ’’BoWex®’’. Sinds de start zijn er in de loop der jaren verschillende andere typen koppelingen aan toegevoegd, onder o.a. volgende merknamen; ’’RADEX®’’, ’’REVOLEX®’’, ’’TOOLFLEX®’’, ’’POLY-NORM®’’, ’’GEARex®’’.

De bedrijfsfilm is een videoproductie, waarin gebruikt wordt gemaakt van video, geanimeerde foto’s, 2D animatie en videobeelden met daarin 2D grafische animatie elementen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van TerZake voor KTR Rheine. (www.ktr.com)

 

Datum: 2013 Client: KTR Skills: Film + Animatie Website: www.ktr.com

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open