Laura Metaal

PROMO T3W2 Verkeersbarrier

Laura Metaal produceert seriematige en samengestelde producten door knippen, brand-, plasma- en lasersnijden, persen, walsen, zetten, ponsen, machinaal bewerken en lassen. Het bedrijf is tevens ontwikkelaar, producent en leverancier van bermbeveiligingsproducten, zoals geleiderails, barriers en obstakelbeveiligers.

Laura Metaal streeft naar een perfect eindproduct en wil excelleren in het verlenen van service aan klanten. Vakmanschap en begrijpen wat belangrijk is voor de klant staan voor alle medewerkers voorop. Er wordt gewerkt met een unieke platenbeitsbaan en twee moderne decoillijnen die tot de beste van Europa behoren. Want alleen met de juiste techniek en de beste middelen kan een kwaliteitsproduct worden geleverd.

Deze promo toont de USP’s van de T3W2, volledige naam is BG600 T3W2. Dit is een nieuw model verkeersbarrier van staal in plaats van beton dat eerst in Europa verkocht zal gaan worden.  T3 barriers worden gebruikt voor het creëren van tijdelijke rijstroken. Door de smalle ontwerpwijze blijft zoveel mogelijk van de rijbaan behouden voor het verkeer.  De BG600 is een volgens de NEN-EN1317-2 geteste stalen barrier die geschikt is voor het snel afzetten van veilige tijdelijke rijstroken. De BG600 is getest op T3 niveau en heeft een werkende breedte van 0,8 (W2) en een zeer lage ASI waarde van 0,2 (A).

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Laura Metaal.

Laura Metaal 3
Laura Metaal 2

 

Datum: 2016 Client: Laura Metaal Skills: 3D animatie, Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open