Logic4 – Best of Worlds

Logic4 ontwikkelt en implementeert next level business software & e-commerce oplossingen. Ze leveren aan middelgrote tot grote organisaties in elke sector binnen de groothandel en retail. Bedrijfsprocessen worden in één centraal softwarepakket ondergebracht, zowel ERP als E-Commerce.

Logic 4 brengt het beste uit de 2 werelden samen; zo wordt bijvoorbeeld elke bestelling op de webshop direct gekoppeld aan de administratie.

Voor Logic4 produceerden wij een korte promo, waarin de 2 werelden (E-commerce en ERP) van logic4 op een teasende manier wordt laten zien. De teaser is oa. op de website van Logic4 te zien, maar ook geproduceerd voor weergave op vakbeurzen, salespitches, etc.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Logic4.

Datum: 2017 Client: Logic4 Skills: 2D animatie, 3D animatie, Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open