M2M Blue – Productanimatie

M2M Blue is de dataspecialist op het gebied van machine-to-machine (M2M). Door samen te werken met vooruitstrevende partners die, buiten deze zelfde expertises, ook hun eigen specialiteit hebben, kent M2M Blue drie Unique Selling Points:
– Marine Data
– Encryptie
– Special Devices

M2M Blue creëert op maat gemaakte producten op basis van full roaming, voor de nationale en/of internationale markt. Voor de beste dekking, heeft u in de praktijk 2 tot 5 netwerken per land nodig. Door de bundeling van (zeer) grote volumes is M2M Blue in staat uw kosten aanzienlijk te verlagen en u daarmee lucratieve grensoverschrijdende en verrijkende datamogelijkheden te bieden! M2M Blue is gespecialiseerd in data voor de scheepvaart en heeft tevens van data voor encryptie als special devices haar expertise gemaakt. M2M Blue herkent de behoeften van de klant, denkt verder – zowel op de korte als lange termijn -, draagt nieuwe oplossingen aan en kan alle volumes op maat samenstellen

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van M2Mblue.

Datum: 2017 Client: M2M Blue Skills: 3D animatie, Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open