Marquette Detachering

VIDEOPRODUCTIE / BEDRIJFSFILM/ ANIMATIE ALMELO

Bedrijfsfilm Marquette Detachering.

Marquette Detachering is een dynamische organisatie, die personeelsoplossingen biedt in verschillende (technische) functies in diverse sectoren. Voor talrijke functies binnen verschillende bedrijven neemt Marquette Detachering de zorg uit handen voor het vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Zodat bedrijven zich kunnen blijven richten op hun eigen bedrijf en hun eigen dagelijkse werkzaamheden.

Marquette Detachering biedt het juiste personeel op de juiste plaats en bespaart bedrijven daardoor veel moeite en tijd.

In opdracht van Marquette Detachering is er een bedrijfsfilm gemaakt. Deze videoproductie is ook te vinden op de site van Marquette Detachering.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Marquette Detachering. (www.marquette-detachering.nl)

Datum: 2012 Client: Marquette Detachering Skills: Film + Animatie Website: www.marquette-detachering.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open