MEE Samen

MEE SAMEN 2D ANIMATIE – DIRECTORS CUT

MEE biedt cliëntondersteuning aan alle mensen met een kwetsbaarheid of beperking. Het kan gaan om een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking. Of bijvoorbeeld een beperking door een chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of autisme. Zij kunnen bij MEE terecht met al hun vragen of belemmeringen. Op elke leeftijd en op elk gebied van hun leven. Daarnaast ondersteunt MEE GGZ-cliënten en ouderen met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz). Maar ook hun familie, vrienden, mantelzorgers, vrijwilligers of andere betrokkenen kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

In deze animatie belichten we de MEE-identiteit. Het ideaal van MEE is dat iedereen meedoet en mee kan doen: een inclusieve samenleving.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van MEE Samen.

Schermafbeelding 2016-08-05 om 13.39.44
Schermafbeelding 2016-08-05 om 13.42.13
Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open