Meet me @ the Gym

VIDEOPRODUCTIE MEET ME @ THE GYM NEDERLAND

Donderdag 26 september lanceerden de Edwin van der Sar Foundation en Hersenstichting Nederland het initiatief Meet me @ the Gym; een landelijk project dat sportcentra toegankelijk maakt voor mensen met hersenletsel.

Deelnemende sportscholen garanderen een geschikte sportomgeving en specifiek voor deze doelgroep getrainde begeleiding. Tijdens het congres ‘Fitspiration’ werd het project officieel gelanceerd m.m.v. Edwin en Annemarie van der Sar, samen met de eerste 40 aangesloten sportscholen. Meet me @ the Gym wordt financieel mogelijk gemaakt dankzij een donatie van 350.000 euro van de VriendenLoterij.

Samen met branchevereniging Fit!vak en Sportgeneeskunde Nederland is er een certificaat Hersenletsel ontwikkeld. Fit!vak sportcentra en hun instructeurs worden opgeleid naar het hoogste kennisniveau en leren werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. De verwachting is dat er eind 2014 honderd sportscholen zijn met het certificaat Hersenletsel. Het project voorziet verder in een jaarlijkse bijscholing van de aangesloten sportscholen.

Deze film vertelt het verhaal van Suzanne de Jong, ambassadrice van de Edwin van der Sar Foundation. Ze vertelt over de hersenbloeding die ze heeft gehad en de impact dat het op haar leven heeft. Belangrijk onderdeel van haar verhaal is het sporten.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van de Edwin van der Sar Foundation.

 Screen Shot 2014-12-01 at 15.50.52

Datum: 2014 Client: Meet me at the gym Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open