NDIX

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE ENSCHEDE

NDIX is een open en onafhankelijk breedbandplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren.

Het bedrijf is geboren, getogen en nog steeds gevestigd in Enschede. Het netwerk van hun digitale marktplaats strekt zich inmiddels uit over heel Nederland en delen van Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen in Duitsland.

De bedrijfsfilm is een videoproductie, waarin gebruikt wordt gemaakt van videobeelden, timelapse beelden met daarin vele 2D en 3D animatie elementen. Het laat middels een animerende groene lijn de werkzaamheden en de vakgebieden van NDIX zien. De groene lijn is de klant die zijn weg kiest door de digitale marktplaats. Snelheid, een groeiende behoefte aan ICT en de diversiteit van klanten en aanbieders komen hierbij naar voren.

Er zijn verschillende versies van de bedrijfsfilm gemaakt, namelijk een korte en lange Nederlandse versie en een korte en lange Duitse versie. De bedrijfsfilm wordt gebruikt voor beurzen, presentaties intern en extern en voor op de website ndix.net.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van NDIX (www.ndix.net)

 

Datum: 2013 Client: NDIX Skills: Film + Animatie Website: www.ndix.net/

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open