NL Car Group

NL CAR GROUP – CORPORATE FILM

The NL CAR GROUP is gevestigd in Enschede. Het team bestaat uit gedreven vakmensen die de rol van het bedrijf als business-2-business automotive partner mogelijk maken. Veteranen uit het vakgebied worden bijgestaan door enthousiaste verkopers van de nieuwe generatie. Het competente backoffice levert de ondersteuning en zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering. Het team is uitstekend op elkaar ingespeeld en staat garant voor een betrouwbare en servicegerichte samenwerking.

In deze presentatie van het bedrijf geven we een kijkje in het bedrijf en laten we doormiddel van geanimeerde (motion tracking) teksten de kernwaarden van het bedrijf zien. De film is uiteindelijk in het Nederlands, Duits en Engels opgeleverd.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van NL Car Group.

Datum: 2015 Client: NL Car Group Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open