NovioPonics

HYDROGEL FILM

NovioTech zoekt voortdurend naar innovatieve ideeën en technieken. In samenwerking met wetenschappers bekijken ze wat deze ideeën en technieken nodig hebben op het gebied van productie, marketing en commerciële verkoop, zodat ze klaar zijn voor grote investeringen.

NovioTech beschikt over een portfolio met nieuwe high-tech bedrijven, waaronder NovioPonics. Zij houden zich bezig met plantengroei en -bescherming. Voor het middel Hydrogel hebben we een film gemaakt waarin de werking van de gel wordt uitgelegd.

Om Hydrogel te kunnen demonstreren, hebben we opnames gemaakt in een kas. Met animaties wordt de kijker geïnformeerd over de werking van de gel ten opzichte van water.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Noviotech voor NovioPonics.

novio 2
novio_1
Datum: 2015 Client: NovioPonics Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open