Ossur – Pro-Flex® LP Align

Össur is een bedrijf uit IJsland dat zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen, waaronder prothesen, orthesen en compressie therapie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Reykjavik en daarnaast zijn er kantoren gesitueerd in Amerika, Europa en Azië.

In deze film introduceren we de Pro-Flex® LP Align, het nieuwste aanbod van Össur in zijn groeiende reeks van eigen dynamische oplossingen voor transtibiaal en transfemoraal geamputeerden voor activiteiten met een laag tot gemiddeld belastingniveau. We produceerden twee versies, waarin we de hoofdpersonen in hun alledaagse leven zien. We zien Paola en Kostas die met de Pro-Flex® LP Align hun leven kunnen leiden zonder gelimiteerd te zijn in hun doen en laten.

Ook zien we in animatie de nodige belangrijke informatie over De Pro-Flex LP Align. Zo heeft het een instelbare hakhoogte van 7 cm en een sandaalteen. Hiermee kunnen gebruikers de juiste uitlijning behouden in verschillende alledaagse schoenen, waaronder sneakers, sandalen en nette schoenen met of zonder hakken. Toch behoudt Pro-Flex LP Align de dynamiek van Össurs unieke Pro-Flex-ontwerp met drie bladen, wat helpt bij het genereren van een uitzonderlijke teenafzetenergie en een vloeiende, natuurlijke progressie van hielslag tot en met de afzet. Pro-Flex LP Align beschikt ook over een gepatenteerd voetblad met een teenhefboom over de volledige lengte die past bij de lengte van de voet aan de gezonde zijde, wat de loopsymmetrie bevordert.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Össur.

 

Ossur – Pro-Flex® LP Align – Costas:

Datum: 2018 Client: Ossur Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open