Össur

FILMPRODUCTIE ÖSSUR

Össur werd opgericht in 1971 en heeft sindsdien uitgebreide ervaring opgedaan in het ontwikkelen, produceren en verkopen van niet-invasieve orthopedische hulpmiddelen. Vandaag de dag is het bedrijf wereldwijd één van de leidende bedrijven in de sector.

Össur heeft ongeveer 1600 medewerkers verdeeld over 14 strategische locaties. Het bedrijf is zeer actief in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië en heeft daarnaast vele distributeurs in andere markten. Het hoofdkantoor bevindt zich in IJsland.

Ter introductie van de Unloader One® Kneebrace van Össur, hebben we deze promo gemaakt met als thema de slogan van het bedrijf ‘Life Without Limitations’. Ook laten we in een 3D animatie het product zien. De film is uitgebracht in Nederland, Engeland, Duitsland, Zweden, Canada en Amerika.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Össur.

Engels

Duits

Zweeds

Amerikaans

Canadees

Screen Shot 2015-05-28 at 12.58.00 Screen Shot 2015-05-28 at 12.58.14 Screen Shot 2015-05-28 at 12.58.29

Datum: 2015 Client: Össur Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open