Oude Wolbers

VIDEOPRODUCTIE OUDE WOLBERS

Ongeacht de aard of omvang van een uit te voeren bouwproject: voor Bouwonderneming Oude Wolbers Borne B.V. is kwaliteit van het eindproduct heel vanzelfsprekend. Individueel vakmanschap is daarbij een belangrijke hoeksteen.

Kwaliteit van de organisatie is de andere onmisbare pijler bij Oude Wolbers. Vanuit een lange bouwtraditie en een breed ervaringsveld biedt Bouwonderneming Oude Wolbers een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket op het gebied van projectontwikkeling, utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie en onderhoud. Niet voor niets is Bouwonderneming Oude Wolbers in het bezit van het ISO-9001 certificaat. Een bevestiging van de kwaliteitsnormen die Bouwonderneming Oude Wolbers hanteert en de filosofie dat deze in de toekomst verder wordt uitgebreid.

In de film presenteren we het bedrijf Oude Wolbers en op welke onderscheidende manier ze werkzaam zijn binnen de bouwwereld.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van TerZake voor Oude Wolbers.

Datum: 2014 Client: Oude Wolbers Borne B.V Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open