PANalytical

PROJECTION MAPPING

PANalytical is, met meer dan een halve eeuw aan ervaring, wereldleider als leverancier op het gebied van analytische instrumenten en software voor X-ray diffraction (XRD) en X-ray fluorescence spectrometry (XRF).

2 maart 2015 vond de “Insight Week” van PANalytical plaats. Tijdens de openingsavond ervan werd in het Theaterhotel hun nieuwste product Zetium gepresenteerd met een avondvullend programma. In de zaal in het Theaterhotel in Almelo zaten 600 Panalytical medewerkers van over de hele wereld, om zich te laten informeren over het nieuwe product dat op de markt komt.

Om er een spectaculaire show van te maken zijn we door PANalytical gevraagd om, naast de live registratie, deze Mappingklus op ons te nemen. In deze compilatiefilm is de ontwerpfase, sounds design, technische uitvoering, wand bouw en een compilatie van de openingsavond zelf te zien.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van PANalytical.

VIDEOPRODUCTIE PANALYTICAL

Ook maakten we de corporate film van PANalytical. In deze Thought Leadership film, neemt CEO Peter van Velzen ons mee door de wereld van het bedrijf.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Aandagt voor PANalytical.

Datum: 2015 Client: PANalytical Skills: Projection Mapping

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open