Premo

BEDRIJFSFILM PREMO

Sedert 1991 is Premo actief als toeleverancier voor de relatiegeschenken tussenhandel. Wat ooit kleinschalig begon met een agentschap van een bekend schrijfwaren merk, is inmiddels uitgegroeid tot een full service onderneming met eigen (rond)zeef en tampondrukkerij, een eigen thuiswerk centrale, eigen kantoren in Hong Kong en China en representanten in Scandinavië, Engeland en Spanje. Vanuit Nederland worden inmiddels zo’n 3.500 relatiegeschenken handelaren in meer dan 20 landen beleverd.

De bedrijfsfilm laat zien waar het bedrijf gevestigd is, welke diensten ze leveren en waar ze leveren. De film is een combinatie van film, 2D animatie, 3D animatie en muziek.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Premo.

Datum: 2014 Client: Premo Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open