Preston Palace – Nationale TV commercial

Preston Palace is een succesvol all-inclusive hotel- en uitgaanscentrum in Twente dat in 2017 haar 25-jarig bestaan viert. Een jubileum dat onder andere wordt gevierd met de lancering van fris beeldmateriaal.

In Preston Palace (www.prestonpalace.nl) is zoveel te doen voor zoveel mensen. Van 0 tot 100 jaar. Het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum is mateloos populair bij een zeer brede doelgroep. Ons advies was om geen generiek filmpje te maken, maar om de doelgroepen te segmenteren en elke doelgroep op een andere manier te benaderen met verschillende uitingen. Zo ontwikkelden we verschillende uitingen voor kinderen, jongeren, gezinnen en ouderen. De boodschap moet direct ‘spot on’ zijn en de juiste doelgroep aanspreken en overtuigen.

Gastvrijheid, kwaliteit, vernieuwing en gezelligheid; het is allemaal gevat in 5-, 10-, 15-, 20- en 30 seconden commercials. Op diverse landelijke TV-zenders worden ze uitgezonden. Preston Palace komt ook voorbij op alle regionale TV-zenders en ook op de populaire social mediakanalen onbreekt het gastvrije hotel- en uitgaanscentrum niet!

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Preston Palace.

Preston Palace – Jongeren commercial:


Preston Palace – Gezinnen commercial:


Preston Palace – Ouderen commercial:

Datum: 2017 Client: Preston Palace Skills: Commercial, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open