Projection Mapping – Making of en bioscoop impressie

Onze MAD projection mapping wand staat momenteel in de Movie Unlimited Bioscoop aan het Amaliaplein in Almelo.

De aanleiding voor deze opdracht is de promotie voor de nieuwe Nederlandse familiefilm Wiplala, naar het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt, uit 1957. In deze film, geregisseerd door Tim Oliehoek, worden voor Nederlandse begrippen ongeëvenaarde special effects en animatietechnieken gebruikt, om de kleine Wiplala op overtuigende manier van het scherm te laten spatten.

De film is tot stand gekomen door middel van crowdfunding en Studio MAD is vanaf het begin betrokken bij de promotie van Wiplala. Deze bijzondere film verdient ook een bijzonder promotiemiddel. Hierbij zal onze Projection Mapping-wand in eerste instantie ter promotie voor Wiplala zal zijn. Er worden op de wand beelden en animaties van de film geprojecteerd en er zal actiematige promotie te zien zijn. Daarnaast zullen we de wand ook in de toekomst blijven gebruiken voor andere promotiedoeleinden.

Bekijk hieronder hoe de wand gemaakt is, het bijna eindresultaat is de foto daaronder (dit model is daarna nog afgekit en geverfd). Maar kom vooral naar de bioscoop in Almelo om ons Projection Mapping-project te bekijken natuurlijk!

Zelf een product dat spectaculair gepresenteerd kan worden? Onze projection mapping wand, met uiteraard custom made content en audio, is te huur voor iedereen die ook een verpletterende indruk wil maken met zijn presentatie. Ook kunnen we een eigen gemaakte wand voor u produceren. Vraag naar de mogelijkheden op info@studiomad.nl.

Skills: Projection Mapping

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open