Qredits – TV commercial

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen ze door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Het is hun doel om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken zij liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Voor de nieuwe campagne van Qredits produceerden we onder andere deze tv commercial met de boodschap ‘Qredits, je sociale kredietverstrekker’. Hierin maken we een combinatie tussen ‘echte’ beelden van echte klanten van Qredits en geanimeerde achtergronden die passen bij de huisstijl van Qredits en daardoor een Qredits wereld creëren.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Qredits.

Skills: 2D animatie, 3D animatie, Animatie, Commercial, Film + Animatie, Grafisch

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open