Rabobank Noord Twente ‘Geld & Banken’

VIDEOPRODUCTIE / ANIMATIE TWENTE

Een korte, krachtige, educatieve film voor Rabobank Noord Twente. Hierin wordt binnen enkele minuten aan een  jeugdige doelgroep,  op een voor hen aansprekende manier, meer inzicht gegeven in Rabobank Noord Twente.  Hierin komt aan bod, de rol van de bank, de coöperatie, geldstromen vroeger en nu, jeugdactiviteiten en er wordt een kijkje achter de schermen gegeven.

De film werd vertoond tijdens de Rabo Spaardag van Rabobank Noord Twente in de bioscoop Movie Unlimited Almelo. Ook zal de film voor een langere periode ingezet worden in de geldlessen die de Rabobank geeft op scholen. Ook zal de film  via andere media (zoals bv Youtube, Twitter) zichtbaar zijn.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Rabobank Noord Twente (www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordtwente/)

Datum: 2012 Client: Rabobank Centraal Twente Skills: Animatie Website: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordtwente/

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open