Radboudumc

ANIMATIE RADBOUDUMC

Het Radboudumc start op 31 augustus met een compleet vernieuwd onderwijsprogramma voor de studies Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen. Het Radboudumc gelooft in persoonsgerichte zorg, waarbij de patiënt een partner is in het behandelproces. Dit uitgangspunt is een essentieel onderdeel geworden van de vernieuwde opleidingen.

Gedurende het driedaagse evenement “Kick-off @Radboudumc” worden 450 studenten in een TEDx-achtige setting door middel van presentaties en workshops uitgedaagd met actuele vraagstukken van de gezondheidszorg. Patiënten, artsen en onderzoekers laten de studenten kennis maken met verschillende thema’s zoals innovatie en persoonsgerichte zorg.

Voor dit evenement produceerden wij een bumper met zowel 2D als 3D animaties, die kort voor het wisselen van de sprekers zal worden vertoond.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van het Radboudumc.

Schermafbeelding 2015-08-28 om 16.17.36
Schermafbeelding 2015-08-28 om 16.13.37

 

 

Datum: 2015 Client: Radboudumc Skills: Animatie Website: vimeo.com/137591688

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open