Saxion

VIDEOPRODUCTIE ENSCHEDE

Saxion is een Nederlandse school voor hoger beroepsonderwijs met vestigingen in Enschede, Deventer, Apeldoorn en Hengelo.

Saxion wilde een film om de buitenwereld te laten zien waar ze mee bezig zijn op het gebied van toegepaste technologie. Vrij vertaald houdt Saxion zich bezig met de vraag, hoe maken we de wereld van morgen beter door de inzet van slimme technologie? Ze willen laten zien wat zij als Saxion daarvoor in huis hebben, door een subtiele impressie te geven van de verschillende vakgebieden waarin zij onderwijs verzorgen.

Doel van de film is om buitenstaanders inzicht te geven in de term Living Technology en de University of Applied Science. De doelgroep bestaat uit zowel studenten als mensen uit het bedrijfsleven.

Voor de productie zijn eigen mensen van Academie Mens en Arbeid gebruikt. De introductie wordt verzorgd door acteur Jeroen Engeln.

Geproduceerd door studio MAD in opdracht van Saxion.

Datum: 2014 Client: Saxion Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open