Stichting Beat Batten!

TV COMMERCIAL

De ziekte van Batten (Batten Disease), is een erfelijke stofwisselingsziekte die vrijwel uitsluitend voorkomt bij kinderen. De stichting Beat Batten! (“Versla Batten!”) heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van deze ziekte.

Deze TV commercial maakt deel uit van een nationale campagne die mede mogelijk is gemaakt door de vrijwillige bijdrage van Studio MAD, reclamebureau Brand Builders, mediabureau Vizeum en online marketingbureau Adwise. Met de campagne hoopt de stichting dat meer mensen de website www.stopdeziektevanbatten.nl weten te vinden en zo de naamsbekendheid van de ziekte van Batten en het draagvlak voor de stichting wordt vergroot.

Dankzij het gebruik van een 4K camera hebben we beelden met een zeer hoge resolutie kunnen leveren. Deze beelden van een jong kind worden gaandeweg de commercial steeds meer verstoort door special effects. Daarnaast bevat de commercial ook geanimeerde beelden en bijzondere audio effecten.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Brand Builders voor stichting Beat Batten!

 

Datum: 2015 Client: Beat Batten Skills: Commercial

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open