Switch – Studywise

VIDEOPRODUCTIE SWITCH IT

Studywise van Switch zorgt voor alle randvoorwaarden van digitaal onderwijs. Van IT-omgeving, helpdesk en training van docenten tot de levering van digitale leermiddelen. Zij helpen bij de inrichting en maken digitaal onderwijs behapbaar. Zo bent u klaar voor het onderwijs van morgen.

In video en animatie wordt Studywise van Switch ICT gepresenteerd. De film zal als teaser worden gebruikt binnen een gesprek met een potentiële klant waarin dieper op de materie ingegaan wordt.

Door middel van een interviews met mensen van de Bonhoeffer wordt de meerwaarde gegeven van werken met Studywise binnen hun organisatie. De beelden van het interview worden afgewisseld met beelden van studenten die aan het werk zijn met digitale leermiddelen geleverd door Studywise met grafische elementen.

Door middel van animatie zal er vervolgens dieper ingegaan worden op de inhoud van Studywise
en wat het de doelgroepen kan bieden.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Switch IT.

Datum: 2014 Client: Switch Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open