Ten Cate

TEN CATE PERFECT SILHOUETTE

Voor Ten Cate produceerden we i.s.m. regisseur Niels Bourgonje deze commercials ter promotie van de nieuwe shapewear collectie: TC Secrets Perfect Silhouette.

L. Ten Cate BV (LTC) bestaat sinds 1952 en produceert een heel breed bodyfashion assortiment van onder andere ondergoed van A-merk Ten Cate. De kernwaarden van het bedrijf zijn innovatie & kwaliteit, de basis voor het succes. De collectie staat voor comfort, kwaliteit en elegantie. De stof is ademend en de correctie niet beklemmend. De shapewear accentueert de vrouwelijke vormen en zorgt voor zelfvertrouwen onder iedere outfit. Deze eigenschappen worden benadrukt middels soft light, modelkeuze en de informatie die we tonen via motion tracking.

Naast deze Business to Business versie is er ook een Business to Consumer variant gemaakt.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Ten Cate

Business to Business ENG

 

Business to Business NL

 

Business to Consumer NL

 

Datum: 2016 Client: Ten Cate Skills: Commercial, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open