Ter Braak Willems

CORPORATE FILM – HOOFDFILM

Ter Braak Willems is een notariskantoor dat adviseert over juridische vraagstukken. Of er nou een huis gekocht gaat worden, men wil samenwonen of juist uit elkaar gaat, kinderen krijgt of een onderneming start, Ter Braak Willems biedt hulp in het bepalen van de beste juridische constructie.

Ter introductie en promotie van Ter Braak Willems hebben we meerdere filmversies gemaakt. De film(s) geven een solide, betrouwbaar en persoonlijk beeld van de twee vestigingen in Nijverdal en Almelo. De eerste film introduceert het hele bedrijf, in de andere twee maken we verder kennis met de oprichters/eigenaars. De camerabeelden zijn multi-inzetbaar en zijn samen gemonteerd tot één hoofdfilm.

Deze productie heeft een persoonlijke insteek gekregen door het verhaal dat vertelt wordt door de twee oprichters. We volgen beide heren in hun dagelijkse werksituaties, van koffie drinken aan de ontbijttafel, rijden naar het werk, tot het afsluiten van het kantoor na een succesvolle werkdag en persoonlijke vrijetijdsinvulling. Onder deze beelden zit het gesproken verhaal, dat af en toe in interviewsetting weer terugkomt in beeld.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Ter Braak Willems.

Ter Braak Willems 1
Ter Braak 2
Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open