Ter Hoek – Corporate film

CORPORATE FILM

Ter Hoek Vonkerosie realiseert opdrachten op het gebied van het construeren en bewerken van gereedschappen en onderdelen. De precisiecomponenten worden vermarkt in de semiconductor industrie, lucht- en ruimtevaart, medische industrie, energie en offshore.

Ter Hoek Vonkerosie heeft zich in 20 jaar ontwikkeld tot een marktleider in Noord West Europa. Die positie hebben ze te danken aan een consequente specialisatie. Het bedrijf is onderscheidend op het gebied van bedrijfsprocessen. Als dienstverlener is Ter Hoek gefocust op klantenwensen, flexibel, zorgvuldig en betrouwbaar. De mogelijkheden van vonkerosie nemen nog dagelijks toe en ze werken daar in de voorste linies aan mee. Innovatie is bij Ter Hoek standaard. Dit streven naar vernieuwing en high-tech producten wordt in de film uitgelicht middels sfeerbeelden en beelden die processen van het bedrijf tonen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Buro VH voor Ter Hoek Vonkerosie.

 

Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.20.01
Schermafbeelding 2016-05-31 om 14.18.43

 

 

Datum: 2015 Client: Ter Hoek Vonkerosie Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open