• Thales
  • Thales
  • Thales

Thales

PROJECTION MAPPING

Al meer dan veertig jaar beschermt Thales met cybersecurity diensten en operaties van zichzelf en de klant. Dit doen ze ondermeer door  wereldwijd Security Operating Centers (SOC’s) te bouwen. Studio MAD is onlangs door Thales gevraagd om het openen van de nieuwe Security Operating Center (SOC) in Nederland op een creatieve wijze in te leiden.

De introductie van de nieuwe SOC vond plaats tijdens de Cybersecurity Summit; een bijeenkomst waarbij leiders uit de industrie en cyber experts met bezoekers discussiëren over ervaringen. Voor deze speciale klus hebben we een projection mapping installatie gerealiseerd met animaties die de kijker teasen en triggeren om meer informatie op te vragen over Thales en de nieuwe SOC.

Bij binnenkomst van de bezoekers speelde er een zogeheten ‘countdown’ animatie af op een flatscreen. Hier werd visueel een datastroom zichtbaar richting de projection mapping installatie. Vervolgens werd dezelfde data visueel ontvangen op de projection mapping installatie. De installatie zelf had de uitstraling van een monitoring systeem / control panel, waarin een logo van een paraplu is verwerkt. Vervolgens werden echte paraplu’s aan de gasten meegegeven ter afsluiting van de Summit. De paraplu’s stonden symbool voor het beschermen tegen cyber aanvallen van buitenaf, net zoals een paraplu de gebruiker beschermt tegen de regen. Het effect van deze connecties tussen digitaal en de werkelijkheid, is dat bezoekers de boodschap en toepassing niet zomaar horen of zien, maar op een unieke manier beleven.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales

Thales 1
Thales 2

Datum: 2015 Client: Thales Skills: Animatie, Projection Mapping

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open