Thales – Unica – Defensie

PROMOFILM DBBS

ThalesUnica en Defensie hebben een contract gesloten ten behoeve van de beveiliging van 170 Nederlandse defensielocaties. Thales Nederland BV is de Nederlandse vestiging van de internationale Thales groep. In Nederland zijn circa 2.000 mensen werkzaam in de vestigingen in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven. Thales Nederland heeft zich gespecialiseerd op het gebied van complexe high tech systemen voor defensie, de transport en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatie systemen en cybersecurity.

Unica is met circa 1850 medewerkers de grootste zelfstandige technisch dienstverlener van Nederland. Unica ontzorgt haar opdrachtgevers met duurzame, technologische oplossingen voor veiligheid, comfort, communicatie en energie & duurzaamheid. Unica Security is een landelijk opererend onderdeel van Unica dat is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen.

Deze promofilm introduceert het nieuwe Defensie Bewakings- en Beveiligingssysteem (DBBS) dat ruim 45 verschillende bestaande systemen vervangt op nagenoeg alle defensielocaties van alle defensieonderdelen. Het bewakingssysteem is toegespitst op elektronische toegang, indringerdetectie en meldkamersystemen. De oplossing voorziet in een centrale monitoring faciliteit die wordt ingericht op een landelijke meldkamer. De combinatie Thales en Unica zal de komende 15 jaar de installatie, het beheer en het onderhoud van het DBBS verzorgen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales, Unica en Defensie.

thales unica 1
Thales unica 2
Datum: 2016 Client: Thales Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open