Thales

PROMOFILM ‘HEALTH, SAFETY & ENVIRONMENT GUIDELINES’

Thales Nederland BV is de Nederlandse vestiging van de internationale Thales groep. In Nederland zijn bijna 2.000 mensen werkzaam in de vestigingen in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven. Thales Nederland heeft zich gespecialiseerd op het gebied van complexe high tech systemen voor defensie, de transport en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatie systemen en cybersecurity.

De HSE afdeling is verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid bij alle locaties en faciliteiten van Thales. In deze promofilm komen de meest belangrijke aspecten van de regels rondom Health, Safety & Environment guidelines (HSE) naar voren. De bezoeker in deze film wordt gespeeld door acteur Mark Scholten die allerlei veiligheidsmaatregelen tegenkomt en daarbij aangesproken en eventueel gecorrigeerd wordt door de voice-over.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales.

Schermafbeelding 2016-06-17 om 13.36.55
Schermafbeelding 2016-06-17 om 13.34.22

Datum: 2015 Client: Thales Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open