Thales – Naval services

De Thales Group is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Tegenwoordig heeft de onderneming meer dan 68.000 werknemers en is ze gevestigd in 50 landen.

Thales Nederland is het grootste defensiebedrijf in Nederland en produceert geavanceerde radar- en infraroodapparatuur en vuurgeleidingssystemen. Het bedrijf heeft ongeveer 3000 medewerkers, waarvan 1700 werkzaam zijn op de hoofdvestiging in Hengelo.

Deze film laat Thales als lifecycle partner op het gebied van Naval services zien. Dat betekent voor haar klanten dat de (detectie en communicatieapparatuur op de) schepen – of het nu boven- of onderwaterschepen zijn – optimaal inzetbaar worden gemaakt. Optimaal inzetbaar qua techniek, onderhoud en bijvoorbeld scholing van bemanning.

Geproduceerd door Studio MAD voor Thales.

Skills: 2D animatie, 3D animatie, Animatie, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open