Thales

THALES NEDERLAND – CORPORATE FILM

De Thales Group is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Tegenwoordig heeft de onderneming meer dan 68.000 werknemers en is ze gevestigd in 50 landen.

Thales Nederland is het grootste defensiebedrijf in Nederland en produceert geavanceerde radar- en infraroodapparatuur en vuurgeleidingssystemen. Het bedrijf heeft ongeveer 3000 medewerkers, waarvan 1700 werkzaam zijn op de hoofdvestiging in Hengelo.

In een 4 minuten durende audio-visuele presentatie worden de high-tech producten van Thales in beeld gebracht. De video is een combinatie van film, grafische elementen & 3D visualisaties met muziek.

Een Thales drone vliegt ons door de wereld van Thales en geeft in drone-vision informatie over Thales en het desbetreffend product. Van een marineschip gaan we via verschillende locaties (waaronder de ruimte) naar de eindbestemming Thales Hengelo.

De promofilm werd vertoond tijdens de opening van het nieuwe kantoor op 2 juni 2014. De openingsfilm en live registratie liepen in elkaar over, doordat de drone die in de film te zien was, live ter plekke landde en voor de openingshandeling zorgde.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales Nederland

 

 

Datum: 2014 Client: Thales Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open