Thales

PRODUCTANIMATIE ‘SQUIRE’

Thales Nederland BV is de Nederlandse vestiging van de internationale Thales groep. In Nederland zijn bijna 2.000 mensen werkzaam in de vestigingen in Hengelo, Enschede, Huizen, Delft, Den Haag en Eindhoven. Thales Nederland heeft zich gespecialiseerd op het gebied van complexe high tech systemen voor defensie, de transport en veiligheidsindustrie zoals radar, command & control, OV chipkaart, communicatie systemen en cybersecurity.

Deze productanimatie is gemaakt ter introductie van de SQUIRE (Signal Quiet Universal Intruder Recognition Equipment); een radarsysteem dat bewegende objecten kan detecteren en classificeren tot een afstand van 48 km. Kwaadwillend gebruik van drones en kleine UAV’s vormt een bedreiging voor onze veiligheid. Met de SQUIRE kan de overheid of een organisatie kritische gebouwen en omgevingen beschermen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales.

Thales 1
Thales 2
Datum: 2016 Client: Thales Skills: 3D animatie, Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open