Thales ‘Young Professionals’

VIDEOPRODUCTIE/ANIMATIE THALES

Voor de Young Professionals van Thales, maakten we een presentatie film voor de titel ‘Young Professional of the Year’. Met als titel ‘Innoveren naar een betere wereld’.

Thales zit bij de laatste 12 genomineerde bedrijven, die in de running zijn voor deze prestigieuze award. Dit hebben ze bereikt door een visie te ontwikkelen op hoe zij de toekomst zien en welke rol Thales daarin zal spelen.

Als decor van het geheel dient marineschip Zr. Ms. Friesland. De film moest minimaal 10 minuten zijn en alle 5 de young professionals moesten hierin voorkomen.

De film is te zien op: ica.nl/ypy2014/stemmen en hier kan ook een stem worden uitgebracht op Thales. 5 juni wordt de beste Young Professionals van Nederland gekozen.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Thales.

Datum: 2012 Client: Thales Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open