• Thales

Thales


 VIDEOPRODUCTIE THALES NEDERLAND

De Thales Group is een wereldwijde elektronicaonderneming die actief is op het gebied van luchtvaart, defensie en informatietechnologie. Tegenwoordig heeft de onderneming meer dan 68.000 werknemers en is ze gevestigd in 50 landen.

Thales Nederland is het grootste defensiebedrijf in Nederland en produceert geavanceerde radar- en infraroodapparatuur en vuurgeleidingssystemen. Het bedrijf heeft ongeveer 3000 medewerkers, waarvan 1700 werkzaam zijn op de hoofdvestiging in Hengelo.

De wereld verandert in een hoog tempo en daar gaat Thales als High Tech en Innovatief bedrijf in mee. Middels Smart Working, de interpretatie van Thales Nederland van het nieuwe werken, wordt een werkomgeving gecreëerd met meer flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Middels zes korte afleveringen van een Corporate Comedy worden medewerkers geïnformeerd en enthousiast gemaakt over diverse thema’s die te maken hebben met Smart Working.

Er worden 6 thema’s hierin behandeld, namelijk; reducing archives, reduce energy consumption, manage on output, working effective together, working in a flexible environment en have fun.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van de Thales Group.

Acteurs:
Kees: George van Houts.
Sjoerd: Mark Scholten
ICT man: Peter Alberts

Producer: Niels Neeskens
Productie assistent: Elisa Ostet
Regie: Niels Bourgonje
Schrijver: Niels Bourgonje
Camera: Jurre Nijhuis
Lichtman: Bart Blankenzee
Editing: Jurre Nijhuis
Visagie: Beauty Skills by Esther (Esther Knobben)
Sounddesign montage: AudioRally Sounddesign (Aline Bruijns)

Met speciale dank aan:
Jasper Kolbrink, Marike van Sark, Thales Hengelo

Datum: 2013 Client: Thales Skills: Film + Animatie Website: www.thalesgroup.com/en/homepage/netherlands

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open