Topia Trainer – Huiswerk Warrior

Trainen met de lesstof van groep 7 en 8 en beloond worden met uitdagende games, zo wordt leren echt leuk! Met ruim 10.000 oefeningen en toetsvragen, tips en uitlegvideo’s oefent je kind zich naar een steeds hoger niveau en raakt op een speelse manier vertrouwd met de eindtoets-vraagstelling (Cito, Iep, Route 8).

Naast de succesvolle typecursus TypeTopia biedt TopiaTeam BV nu ook TopiaTrainer aan. Een team van onderwijskundigen en game-ontwikkelaars heeft 1,5 jaar gewerkt om TopiaTrainer naar het hoogste niveau te krijgen. TopiaTeam BV, the next level in learning! is een expert in het ontwikkelen van lesmateriaal gebaseerd op serious gaming, met als doel om via uitdagende en educatieve games saaie lesstof leuk te maken.

In opdracht van Paul de Vrijer voor Topia Trainer.

Datum: 2017 Client: Topia Trainer Skills: 2D animatie, 3D animatie, Animatie, Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open