TSN Groningen

ANIMATIE GRONINGEN

Animatie voor TSN Groningen.

TSN Thuiszorg is een landelijke, door de overheid erkende thuiszorgorganisatie, met een sterke lokale verankering. Ruim 10 jaar geleden is TSN Thuiszorg opgericht door zorgverleners die ervan overtuigd waren dat thuiszorg efficiënter en beter kon worden georganiseerd, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor de zorg aan mensen die dat hard nodig hebben. De missie is duidelijk: TSN Thuiszorg biedt haar cliënten een superieure vorm van dienstverlening, gericht op een zolang mogelijk verblijf in de eigen thuissituatie. Vanuit een groot aantal lokale vestigingen in de directe nabijheid van cliënten en medewerkers wordt er door ons al ruim tien jaar alle vormen van thuiszorg geboden. TSN Thuiszorg is AWBZ-erkend en HKZ/ISO gecertificeerd.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van BOBO Video Productions in samenwerking met Denk en doen voor TSN Groningen. (www.thuiszorgservice.nl)

Datum: 2012 Client: TSN Groningen Skills: Animatie Website: www.thuiszorgservice.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open