Twente Culinair

PROMOFILM

Voor Twente Culinair maakten wij deze promofilm waarin de 12 partners, de visie, de website en de sponsoren worden gepresenteerd. De film is voor het eerst vertoond tijdens het Grand Gala du Twente Culinair in de Grote Kerk te Enschede.

Doelstelling van Twente Culinair is om ervoor te zorgen dat zij meer gasten in hun restaurants krijgen en Twente op culinair vlak prominenter op de kaart te zetten in Nederland, Duitsland en Vlaanderen. De middelen die hiervoor worden ingezet zijn een website, geschikte podia, de succesvol gebleken bookingsite Couverts.nl, een partner guide en gerichte en actieve sociale media. Tevens organiseert Twente Culinair 1x per jaar een Grand Diner voor hun partners, gasten en sponsoren.

De 12 partners van Twente Culinar

Website en huisstijl ontwerp door Yellow Agency
Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Twente Culinair.

Schermafbeelding 2016-10-31 om 14.39.10
Schermafbeelding 2016-10-31 om 14.38.41

 

 

 

 

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open