Twente branding & TBT

 INTERACTIEVE GEPERSONALISEERDE FILM ”JOUW DAG IN TWENTE”

Voor Twents Bureau voor Toerisme & Twente Branding (Twente Get Connected) maakten we een interactieve gepersonaliseerde campagne.

Het doel van de campagne is om de diversiteit en kwaliteit van het wonen/ werken en vrijetijdsbesteding in Twente voor jongvolwassenen en jonge gezinnen te laten zien, maar ze dat ook echt te laten beleven. Om deze reden bestaat de campagne dan ook uit interactieve films, die vanuit het gezichtspunt van de kijker, een indruk geeft van het werken in Twente en van wat er in Twente zoal te beleven is.

De kijker beleeft de video vanuit de eerste persoon (point of view), doordat het geheel is gefilmd met onze camerahelm.

 Blog_tbt-1

In het beginscherm van de website kun je inloggen met je Facebook account. Door de koppeling met Facebook wordt de beleving voor de kijker nog eens extra verhoogd, doordat de video’s gepersonaliseerde elementen zullen bevatten die voor iedere kijker uniek zijn. Voor de technische ontwikkelingen daarvan vroegen we onze partner op dat gebied, Wirelab. Wirelab is gespecialiseerd in interactieve online content. De campagne is zowel voor mobiel als voor de desktop beschikbaar.

Win jouw dag in Twente
Na het inloggen met Facebook, begint de introfilm van de campagne te spelen. Hierin ben je werkzaam in ‘The Gallery’ in Enschede en ben je klaar voor een te gekke dag vol met activiteiten in Twente! Na het afzetten van je collega in de wijk ‘De Roombeek’ log je in op het navigatiesysteem om jouw activiteiten te bekijken.

De 3 activiteiten die je het leukste vindt kun je selecteren en op die manier kun je meedoen aan de winactie van de campagne. Win een weekend met de Volkswagen Up uit de film en ervaar alle activiteiten die je geselecteerd hebt in het echt. Ook maak je kans op 1 van de 5 Twentse culinaire avonden als je de actie deelt op Facebook.

Wil jij dit ook? Doe dan mee op: http://www.dagjetwente.com

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van TBT & Twente branding (Twente Get Connected).

Datum: 2015 Client: TBT & Twente branding Skills: Interactieve Film

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open