• Twents Bureau voor Toerisme
  • Twents Bureau voor Toerisme
  • Twents Bureau voor Toerisme

Twents Bureau voor Toerisme

BANNERS  TWENTE

Het Twents Bureau voor Toerisme werkt aan de positionering van het toeristisch merk Twente. Dit doet het TBT al enige jaren succesvol met de campagne ´Twente. Landgoed van Nederland´.

Om het toeristisch merk Twente te laden en verder te ontwikkelen bevordert het TBT de samenwerking met en tussen Twentse ondernemers in de toeristische sector. Ook initieert het TBT toeristische samenwerkingsverbanden, coördineert het initiatieven en toeristische projecten.

Er zijn meerdere soorten banners gemaakt, in verschillende vormen. De banners zijn opgebouwd uit mooie sfeervolle foto’s, met tekstuele animaties.

De banners zijn geplaatst op www.ad.nl.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Twents Bureau voor Toerisme (www.twentsbureauvoortoerisme.nl).

 

Datum: 2013 Client: Twents bureau voor toerisme Skills: Animatie, Grafisch, Webdesign Website: www.twentsbureauvoortoerisme.nl

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open