Twickto – Speelgoed van het Jaar – Aviation

Twickto is het nieuwe constructiespeelgoed next level! De veelkleurige bouwstenen van Twickto noemen we de Bricks. Die koppel je aan elkaar met koppelstukken, die we de Twicks noemen. Je koppelt de Bricks met de Twicks door ze te twisten en te clicken. In bepaalde constructies heb je even een sleutel nodig om door te kunnen bouwen. Dat is de TwickTool.

Twicks en Bricks en de TwickTool: da’s alles wat je nodig hebt. Daarmee kun je alles bouwen wat je kunt bedenken. En het mooie is: met Twickto kun je alle kanten uitbouwen. De magie zit in de symmetrie.

Voor de bekendmaking van de nominatie hebben wij in opdracht van Twickto een passende 3D animatie met een informatief karakter ontwikkeld. De Aviator, Cargo Plane en Space Craft vliegen door de lucht terwijl de belangrijkste kenmerken van Twickto in beeld verschijnen. Door de gehele animatie in 3D op te bouwen spelen de diverse modellen die je met het Aviation-pakket kan bouwen de hoofdrol. Het toevoegen van SFX onderstreept het realistische karakter van de commercial en de inmiddels herkenbare Twickto tune geeft het de unieke Twickto identiteit.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Twickto.

Datum: 2018 Client: Twickto Skills: 2D animatie, 3D animatie, Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open