Tyco RedCabinet

ANIMATIE TYCO

Tyco is wereldwijd de grootste aanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Vanuit vijf vestigingen in de Benelux biedt Tyco Integrated Fire & Security (Tyco IF&S) oplossingen aan haar klanten die inspelen op de kritische behoeften in veeleisende omgevingen. Dit gebeurt door middel van de laatste innovaties in branddetectie, brandbestrijding, persoonsbeschermende uitrusting, monitoring, detectie van indringers, videobewaking, toegangscontrole, retailprestaties en security-oplossingen.

Voor Tyco maakten we deze productanimatie, waarin de USP’s van de Tyco RedCabinet worden laten zien. Deze productpresentatie is ook online te beleven: tyco-fire-cabinets.com

Geproduceerd door Studio MAD In opdracht van Artica.

Datum: 2015 Client: Tyco Skills: Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open