TYCO / Zettler

VIDEOPRODUCTIE TYCO ENSCHEDE

Tyco is wereldwijd de grootste aanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Vanuit vijf vestigingen in de Benelux biedt Tyco Integrated Fire & Security (Tyco IF&S) oplossingen aan haar klanten die inspelen op de kritische behoeften in veeleisende omgevingen. Dit gebeurt door middel van de laatste innovaties in branddetectie, brandbestrijding, persoonsbeschermende uitrusting, monitoring, detectie van indringers, videobewaking, toegangscontrole, retailprestaties en security-oplossingen.

Ter promotie van het nieuwe Zettler product van Tyco zal een vrachtwagen worden ingezet. De vrachtwagen zal door Europa rijden, stoppend bij interessante locaties in meerdere Europese steden. De vrachtwagen heeft de mogelijkheid om uit te klappen tot een grote presentatie ruimte, waar de laatste producten van Tyco getoond zullen worden.

Om de tour te promoten werd in opdracht van Artica deze promotiefilm gemaakt, waarin de vrachtwagen gepresenteerd wordt en informatie over de tour gegeven wordt.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Artica voor Tyco.

 

Datum: 2014 Client: Artica Skills: Film + Animatie

Algemene informatie

Studio MAD is een film & ontwerp studio, gevestigd nabij het centrum van Almelo.

Na een samensmelting van drie ervaren media productie bedrijven in 2011, verzorgd Studio MAD kwalitatieve video producties, 2D/3D animaties en grafische producties voor uiteenlopende bedrijven en particulieren.
Naast video en animatie producties houdt Studio MAD zich ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites.

In het overzicht van ons werk vind je oa. bedrijfsfilms, tv-commercials, animaties, grafisch ontwerp, promotiefilms & websites.

Google Plus

open